RAT U UKRAJINI: Snažan ruski napad dronovima

Novosti online

10. 12. 2022. u 07:23 >> 01:05

DANAS je 290. dan rata u Ukrajini. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin juče je rekao da specijalna operacija ide svojim tokom, i da nema nikakvih problema po tom pitanju. On je takođe istakao da nema govora o dodatnoj mobilizaciji u Rusiji, te da je moguća samo rotacija vojnika koji su već regrutovani u okviru delimične mobilizacije.

Walter Pravicek

10.12.2022. 18:53

Sve rakete izpaljene iz Ukrajine na Rusko tlo su od Amera i NATO saveznika.Dakle putem malog glumca oni napadaju Rusiju.Ples sa Ruskim raketama na Kijev neče biti američki tango,nego kazačok.I tako opet bez struje, grijanja,nestašica hrane i posla,s time i plate,penzije.Mali glumac je zaboravio,da je dao obečanje o čistki u armiji Ukrajine,te politici,zbog nacista,drogeraša,pijanica i drugih,koji so od 2014 harali Dombasom.Pa sada mora platiti.Ni bog(koji to)mu neče pomoči,kada Ukrajinci uvidu kuda je on njih smestio.

Boris

11.12.2022. 00:55

Ovcama za sisanje je BRAT koji se prostire od Krima do Japana neprijatelj Ovce nisu svesne da im je tkz.kolektivni Zapad najveci neprijatelj zajedno sa belom kapicom iz Vatikana.