UKRAJINSKE vlasti će zabraniti aktivnosti verskih organizacija koje se smatraju povezanim sa Rusijom, rekao je Volodimir Zelenski.

Andjelko

02.12.2022. 00:18

Stvarno čudno demokratija. Spremni su za ovakvu anomičnu evropski unije. Divlji zapad ,nije bio toliko divlji koliko sam mislio. Ovaj zli patuljak će i Boga da proglasi za neprijatelja i da ga veže za banderu. Dokle može da ide zlo i glupost velikog diktatora videćemo u sledećoj epizodi.

Ljubica

02.12.2022. 07:53

@ Andjelko Boga su ovi iz EU odavno proglasili za neprijatelja.Gde god se okrenete vidite kako perverzije proglašavaju za prava čoveka, a ljudi se selektivno dele na one poslušne i one koje treba po svaku cenu diskreditovati, jer se usudjuju svoje mišljenje imati i tradiciju poštovati.

neko iz mase

02.12.2022. 08:57

Већ 2 миленијума, ништа се не мења: они што су распели Исуса на крст и даље су у првим редовима борбе против Православља.

Novi Sad

02.12.2022. 10:58

Okrenuvši ledja dragom Bogu i napadima na pravoslavlje mislim da je Zelenski zavrsio svoju misiju jer Ukrainski narod je izuzetno pobozan, i shvatice u kom smeru sve ide!!

Walter Pravicek

02.12.2022. 14:27

Ja imam sve sakramente ali sam tražio potvrdu,da sam izpisan iz katoličke cerkve,te nisam veran.(to se uradi gde je kao dete bilo keštenje).Ipak poštujem tko jest katolik,pravoslavac ili evangelista ili pak bog te pitaj koje sekte itd.Svaki neka veruje što nauči kao dete.Ovaj mali glumac gmizavac verovatno ruski pravoslavac,te sada tera budalaštine.Kakva zabrana,kada je verovati u boga uvek bilo tolerirano čak i od Stalina,te ostalih komunista.Jao,što je ovaj glup!!U EU imaju vojnici čak KURATA,koji ima zadaču osokoliti vojnike te davati njima sve kao u cerkvi,ali obično je to negde pod drvečem.U mirnim vremenima za čitave familije.I taj mangub bi htio u EU i NATO?