MIGRANTI STIGLI NA KORMILU TANKERA: Nakon 11 dana putovanja traže azil u Španiji

Novosti online

30. 11. 2022. u 15:36

TROJICA migranata koji su stigli na Kanarska ostrva iz Nigerije nakon putovanja od 11 dana na kormilu tankera zatražili su azil u Španiji, saopštile su danas lokalne vlasti.

МИГРАНТИ СТИГЛИ НА КОРМИЛУ ТАНКЕРА: Након 11 дана путовања траже азил у Шпанији

Foto Tanjug/ AP

Trojica Nigerijaca prebačena su u bolnicu kada su stigli u luku Las Palmas u ponedeljak uveče, 28. novembra, nakon što ih je uočila obalska straža, prenosi Rojters.

Dvojica muškaraca vraćena su na brod radi deportacije, ali su španske vlasti sada objavile da su sva tri lica zatražila azil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu