SI-EN-EN: Nećemo biti Trampov javni servis za predsedničku kampanju

Tanjug

18. 11. 2022. u 00:30 >> 00:38

NOVI direktor američke medijske kuće Si-En-En (CNN) Kris Liht izjavio je da ta mreža neće pokrivati kampanju bivšeg predsednika Donalda Trampa u meri koliko je to radila dok se kandidovao za predsednika 2016. godine.

СИ-ЕН-ЕН: Нећемо бити Трампов јавни сервис за председничку кампању

Foto AP

Tramp je, inače, najavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima 2024. godine.

- Nećemo dozvoliti da sve što on radi bude u vestima, zar ne? Postoje i druge stvari koje su važne - rekao je Liht u podkastu Kare Svišer.

Liht je naveo da je pod prethodnim rukovodstvom Si-En-Ena, na čijem je čelu bio Džef Zaker, Si-En-En puštao sve i svašta o Trampu, "tako da ste imali situaciju da se osam sati priča o njemu".

- Mi to nećemo da radimo. Bićemo vrlo jasni i procenjivati od slučaja do slučaja kakvo će biti pokrivanje Trampa. Čak i ako bi nam podizao rejting, nećemo to da radimo - dodao je Liht, preneo je list "Hil".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)