U TOKU je 260. dan specijalne vojne operacije u Ukrajini.

Komentari (7)

IT

10.11.2022. 10:38

Boje se da će to Rusi spustiti elektronikom, bez oštećenja , rastaviti i ode milionsko ulaganje u izradu naprednog drona! Naći će slabe tačle, pa će istim dronovima posle uzletanja poslati-učitati nove koordinate, pa će tući ukrajinske položaje i, komandne centre sa instruktorima koji su tamo sa zapada. Eto zašto ne isporučuju.

Joca

10.11.2022. 14:13

Ruska vojska izvodi planirani manevar na levoj obali Dnjepra Kako lep opis jedne bežanije. Juče na happy-ju silne teorije, a biće kao za Harkov - bežanija, samo malo manje haotična. E, moji Rusi!

Dorotea

10.11.2022. 19:36

Žali Bože ljudskih života.Ovaj rat je kao srpski.Kilometar naprijed,dva nazad,stotinu poginulih,tristo ranjenih.Iz dana u dan.Sve su prilike da će Putin doći Rusiji glave.Mnogi patrioti ,guverneri,lokalni funkcioneri koji su godinama učestvovali u odbrani Donbasa sad su poginuli ili ubijeni.Nakon ovih par mjeseci može se izvući zaključak.Rusija će pobiti neposlušne Ruse,razoružati Narodnu miliciju i utopiti u Ukrajinu.Putin očito nije Putin.Ruski narod je opet prevaren.

JA

10.11.2022. 23:57

Nije lako ispraviti teske greske svojih predaka, ali za samo 20 godina, Putin je iz ponora izvukao Rusiju iz ponora. Dajte mu vremena. Ko ceka, taj doceka.

Walter Pravicek

13.11.2022. 10:19

U Kijevu likuju,Zelenski odmah traži napisano,da to na video konferenciji pročita kako če Rusi otiči iz Ukrajine.TAKTIKA ,mali komedijašu!I pucanje preko Hersonske oblasti,da Ukrajinci beže.Ili pomak Rusa na zapad uz obalu Crnog mora u pravcu Odese.Ali tko vojničke naobrazbe nema,tome nije moguče raztumačiti tih vojničkih smicalica.Odavno je bio san Rusa,da če biti granica na Dnjepru.Dakle glumac?