PREDSEDNIK Emanuel Makron otkrio je previše kada je rekao da Francuska neće odgovoriti na upotrebu nuklearnog oružja od strane Rusije u Ukrajini sopstvenim nuklearnim arsenalom, rekao je britanski sekretar odbrane Ben Volas.

Srle

14.10.2022. 20:23

Ovaj Volas uistinu musli da rusu znaci nesto sto Makron izjavljuje ? Pa grdno se vara kolonizator. Evo ga pa rus se vec uplasio od zapada. Zapad laje na vratima ukrajine i moli boga da rus izgubi jer ako ne onda izrabljivaci vise nece imati snagu kao dosad.

Boban Amerika

15.10.2022. 07:54

Putin je mekusac, kao i Lavrov. Vrijeme je za goodbye...Vase vrijeme je proslo, history...2014 ste peiznali sve u korist NATO, zamisli 8 godina ukopavanja Ukrainske vojske,koju si ti dopustio i koju nikada neces probiri..Moskva,Krimski most ,blizu 30K 30K poginulih boraca, a ti, ti I dalje povlacis crvene linije,i ako bude ovo ili ono,ako Kijev ucini nesto ovako ili onako..Halloo, dokle ne brukak se, treba neko radikalan 5dana akcije i gotovo... Sta su Izraelci radili,digni sve sto leti...Sila koja nema ni dronoca..Zahvaljujuci tebi ,Ukri ce slaviti..