PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin oglasio se posle velike eksplozije u kojoj je oštećen Krimski most.

Komentari (15)

Simostep

08.10.2022. 15:00

@Lesa - Veća su sila od američkih vojske. Jer oni idu pešadijom, a ne kao kukavice ameri avijacijom. Oni ni nas nisu smeli napasti pešadijom, a kamo li neku jaču vojsku. Bič puca na kraju.

milan lala

08.10.2022. 10:15

Vi ste u ratu , zasto most nije fizicki obezbedjen sa kontrolom saobracaja 24 h . Neverovatna neozbiljnost u ratnim uslovima . Zilu kucavicu za snabdevanje vojske ostavili ste bez obezbedjena, prosto neverovatno . Ovo je diverzija dobro isplanirana . Nebi me zacudilo da sutra cujemo eksploziju Kremaljskog zida . Nista ne obezbedjujete adekvatno a u ratu ste , igrate se recima sa nevidjenim posledicama rata nazivate " operacija". Do kad glumatanje ? Ratno stanje se ne proglasava a vodi se rat. Potpuna neozbiljnost drzavnog i vojnog rukovodstva na celu sa Putinom.

Simostep

08.10.2022. 15:03

@Drago - Dokle je amerika došla, da je brani Ukrajina... Zeznuto je kad treba da proglasiš bankrot... Amerika kao lisica nudi mladunče da se izvuče, ali uvek i lija dolija...

Moskva

08.10.2022. 15:05

Има снимак који показује стубове моста, када се добро погледа непосредно пре експлозије види се надолазећи талас… милисекунде пре експлозије… значи да је нешто дошло кроз воду, торпедо или неки подводни дрон.