RAT u Ukrajini traje već 215 dana.

Komentari (18)

Nikita Petrovic

26.09.2022. 07:27

vešto izglačani poligon prostor za usitnjavanje slovenskog življa adolf je započeo tu paklenu igru,simptom izbora desnice u italiji govori da je igra u toku

Rade

26.09.2022. 07:57

Veoma mi je žao Ukrajinski narod, Ali uspjesi na frontu, po Zelenskom, vide Ukrajinu u nestanak.Razumijem patriotizam Ukrajinaca , Ali rukovidstvo mora sa , u sukobu sa najačom vojnom silom svijeta, Putinom da traži hitan sastanak I dogovori prekid rwtnih sukoba do postizanja krajnjeg rješenja.No, americi I njemačkoj se žuri da uniting, preko Ukrajinaca, Veliku Rusiju, što im neće poći za rukom, kao I mnogi puta di sada.Nijesam pristrasan I želim Mir u Svijetu I poštovanje normi međunarodnog prava I osnovnih ljuddkih sloboda!

ZMIJA SE TUCE U GLAVU A NE PO REPU

26.09.2022. 08:19

RUSKA VOJSKA PRAVI ISTE GRESKE, KAO STO JE PRAVILA JNA DEVEDESETIH, umesto da sravne sa zemljom gnezdo zla (Kijev) oni udaraju po periferijama zemlje.

Stasia Fisher

27.09.2022. 00:12

@ZMIJA SE TUCE U GLAVU A NE PO REPU - Kijev se ogradio miljama u obruc zakopanih bombi, nije moguc proboj pesadiji, a aviacija ima proritetne ciljeve u dolazecem sukovu sa natom: ruska ratna flota je usla u medieran, zaustavi su gasovod iz afrike u evropu, ove zime evropljani su gotovi. Rusi imaju samo 35 000 vojnika, rat u istocnoj oblasti zapravo ratuju proxi - ceceni, i lokalne jedinice. Kolko je to mali broj vojske uporedi sa 350 000 amerkanaca u ratu sa irakom, irak je bio potpuno izolovan dok ukrajnu svi finansiraju pa ipak Ukr nemoze da nadvlada. Zato nato gadja zaporozje iz evropskih baza nevidljivim raketama, oni hoce nuklearnu exploziju kao izgovor da direktno udju u rat jer Ukr gubi, Tada ce koristiti aviaciju, i sonicno oruzje, nikog nije briga za Ukr zaista, to je samo kulisa za opsti rat koji ce da usledi

Mile

26.09.2022. 09:11

Iste greske kao kod nas devedesetih, komanda rezervnog sastava je nestrucna, zapustena uljuljkana u civilnoj letargiji. Svi moraju biti isto tretirani bez izuzetka, jer cim se pocne trgovati sa protekcijom dolazi do rasula. Ovo kreni stani, podseca na Slobin vid ratovanja. Zato se gube teritorije i zivoti. Kriminal se mora zaustaviti ostro i bezuslovno.

Dr Mun

26.09.2022. 15:19

Kakav debakl Rusije… kakva sramota…. Mislim da niko nije ocekivao ovo… a i ova bezanija iz Rusije vojno sposobnih momaka sve govori… zato je Car Nikolaj svrgnut jer je bio mek prema dezerterima dok su boljsevici streljali sve od reda…. Isto radio i Staljin… ocito da prisustvujemo pocetku raspada Rusije…

asterix

26.09.2022. 18:43

Upravo to nemogu nikako da razumem da se toliko naoruzanje doprema i da se ne unisti jos dok je na kamionima i da se mostovi i pruge u punoj funkciji.Nije ni cudo sto se im zapad smije i sprdaci sa njihovom vojskom .

Stasia Fisher

27.09.2022. 00:26

@asterix - Oruzje je na tegljacima u nato zemljama,, izvan dometa rusije , predpostavka je samo 30% ce stici u UKR, ostalo ce biti prodato na crnoj berzi ko zna kome pa i rusima mozda, Forbs je objavio Zelendki je 2gi covek u Ukr po bogatstvu, verovatno novac sa berze oruzja koji kosta mnogo nato zemlje, Od pocetka rata USA drzavni dug je pirastao sa 34 triliona na 67, logicno neodlativ dug Meni to nije smesno, neka se smeje EU propaganda svojim vicevima

Prevod

26.09.2022. 19:27

Ko piše ovo od "veljače do danas", "Vagenroci"...potreban nam je prevod na srpski jezik! Kakve veljače, kolodvori, ..?! Kakvi ste to novinari, urednici?! Jel pišete iz zagreba?

Walter Pravicek

30.09.2022. 07:54

Što je sada izneo gospodin Rogov,to ja tvrdim od početka ruske invazije u Ukrajini.Zelenski je američki plačenik,izdajica Ukrajine,sa milion i pol dolara,vilom u Italiji-Toskani,te čovek bez sečanja što je obečao na izborima za predsednika Ukrajine:da če iz Ukrajine prognati naciste,Azovce,te očistiti vojsku i politiku takvih ljudi.Ali ne,posle aneksije Krima opasno se angažirali Englezi te Ameri i imajo kontrolu nad svim i svačim.Ukrajina jest danas kolonija Engleske i Amerike.