VLADIMIR Zelenski uopšte nije onakav kakvim ga prikazuju u zapadnim medijima, a u mnogo toga što strani mediji govore o situaciji u Ukrajini ne treba verovati, rekao je voditelj Skaj njuza Kori Bernardi, prenosi Sputnjik.

da

05.08.2022. 18:37

Citam tekst,i ne mogu da verujem. Napokon jedan normalan novinar,covek,da napise istinu,o ovom zlu. O coveku ubici,cije su ruke,sve u krvi. Coveku,kog majke iz Donbasa proklinju,sto ih je zavio u crno. Uskoro ce,kako nas narod kaze,mecka da zaigra,i na tvoja vrata!!! Goreces ti u paklu.

Kantarionovic

05.08.2022. 20:03

Холивуд ради пуном паром. Од мајмуна направе свето писмо и обрнуто. Како им воља. А ти рајо седи и гутај шта се сервира. Не заустављај се Путине!

Vesna

06.08.2022. 00:16

Trebalo im je pola godine da iskopaju istinu.Silnih li novinara. Putin ih naterao da odlepe kapke i pocnu da gledaju svet drugacije od onoga kako su ih isprogramirali. Cudna neka demokratija i sloboda medija. A Zelenski glavni cirkuzant na svetskoj pozornici uz baletsku grupu EU, sa Amerikom kao vokalnom pratnjom. Ovo se zove cirkus zapadnog sveta.Navalite Evropljani

Pera

06.08.2022. 01:10

Svako normalan je mogao da shvati to isto, čovek je pun mana, iskompleksiran i željan vlasti i bogatstva. Idealan materijal za obradu surovih neokolonijalista!

Milan

06.08.2022. 16:05

Od početka se znalo ko je komičar i koliko je para dobio u kešu i od prodaje oružija ali ameri morali ovako da bi prikrili svoje laboratorije i ostala sranja i mislili da što više unište ukrajinu manje će se otkriti njihova sranja, izgleda da se zajebali u računici jer se nisu nadali da Putin neće više to da trpi.

Boca69

07.08.2022. 01:00

Svaka čast voditelju Skaj Njuza ,Kori Bernardi koji je prvi izneo sve istine u vezi rata u Ukrajini i opovrgao sve laži koje plasira zapad , a koje se odnose na zle Ruse .Doduše mislim da to sporo dopire do svesti prevarenih i nahuškanih EUgrađana o stvarnom uzroku izbijanja rata i da je glavni krivac USA i NATO i naravno Zelenski sa Ukrajinskim Nacistima .Zelenski koji je ogrezao u krvi sopstvenog naroda .Ovaj pravdoljubivi novinar je zaslužio Pulicerovu nagradu za mir a i za hrabrost jer je sasuo zapadu istinu u oči.