"PUTIN je spreman da u bilo kom trenutku drastično smanji snabdevanje gasom i naftom", smatra ekonomski analitičar britanskog Telegrafa Ambroz Evans-Pričard.

Komentari (6)

Velja

14.07.2022. 12:05

Gospodin "ekspert" nema blaga pojma šta su rusi u stanju. Njima se nigde ne žuri, dok zapad polako al sigurno ide prema recesiji. U međuvremenu rusi okreću svoj izvoz prema državama koje su imale dovoljno pameti da se ne pridruže ludilu.

Duleee

14.07.2022. 14:15

Sve moguce sankcije sto postoje su nametnuli Rusiji, oni njima samo malcice zavrnu gas svi naglavacke. Rusima nafta oruzje a zapadu sve moguce sankcije i diskriminacija godinama nisu oruzje. U kojim oblacima zive te birokrate u Briselu. Napokon neko da ih spusti na zemlju.

Radisa

15.07.2022. 00:24

Putina treba da EU razoruza to bih mu bio najjaci udarac. Da EU Americi kaze da ona ukida sankcije prema Rusiji, i odmah od Rusije zatrazi nove petnaesto godisnje ugovore.Kad isteknu ti ugovori Putin ce imati preko 80godina.Sve drugo je veliki rozik. Solcu bi bilo bolje da okrene ledja SAD i Ukrajini nego zimus Nemacki narod da ledja okrene njemu.Ja neznam mozda je on i upravu ali nema gasa, Dolar ce prestici evro,inflacija se blizi dvocifrenoj ali on to sigurno temeljno razmatra.