BRITANSKA ministarka spoljnih poslova Liz Tras izjavila je danas da se zapadne zemlje neće osećati bezbedno ako Rusija uspe u Ukrajini.

Komentari (11)

db

28.05.2022. 09:44

Baba bi da ratuje ? Vaša slavna vojska od Denkerka do danas vežba povlačenje iz sukoba u koje nije nikad ni ušla ... Ko vama veruje -taj je luđi od vas.

Duško

28.05.2022. 10:58

Ko to mi ? Ima li jednina i množina u tom pasjem rečniku ? Sigurno je da su Srbi od uvek bili bezbedni što se tiče Rusije. A, počevši s Turcima, Austrijancima, Švabama , te u novije vreme NATO savez , prema Srbiji su se poneli kao krvoločne zveri. I nama pričati o bezbednosti !

milan lala

28.05.2022. 11:29

Oh... vi i snaga da puknes od smeha, a sto se tice bezbednosti Ceske tu ste ga se debelo uneredili za sva vremena . Rusija vam nece zaboraviti ni oprostiti .

milan lala

28.05.2022. 11:36

Kad cete odgovoriti svom snagom na odbranu slobode na Srpskom KiM , priznali ste kvazi drzavu "kosove " licimeri . Kome prodajete maglu . Mozete samo da prkeljate a Rusija ce ostvariti sve sto je zacrtala denacifikaciju i demilitarizaciju Ukraine . Krenete li otvoreno na Rusiju tesko vama.

Gavrilo

29.05.2022. 11:15

U pravu je bakuta... Nema smirivanja. Ne sad kad se došlo dovde, kad se pokazalo ko su agresori, nacisti, zločinci, ko vrši genocidne, ko menja istoriju i lažira od vajkada, ko skrnavi i ruši sve što pripada jednom narodu. Da i pisce i umetnička dela zabranjuje, briše, ko ruši u stvari mir i slobodu svuda u svetu i uvek od vajkada. I ne treba stati dok pojedine ne potamani ovaj "gospodin"... Jer dok god se oni negde petljaju mira nema nigde na planeti. Samo bih je ja zatvorio u podrum, sa sve njenom porodicom, dok se odozgo raketira. Pa da vidimo kako bi molila Boga da se smiri i stane. Samo što ona za Boga i ne zna... Ali znaće.. . Polako samo... Što bi rekla ona stara" ŠTO GOD VOŠO BUČE, ZA SVOJE ROGOVE BACA" polako, čuće se i vaša "pesma"...