NATO ZLOČINAC I UBICA SRPSKE DECE! Zloglasni DŽejmi Šej preko ustaških medija preti Vučiću i Srbiji!

Novosti onlajn

08. 05. 2022. u 11:10

Džejmi Šej, dugogodišnji službenik NATO i portparol Alijanse za vreme bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, zapretio je Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću da će morati konačno da se odluči između Rusije i Zapada, te da ne može više da "sedi na dve stolice"

НАТО ЗЛОЧИНАЦ И УБИЦА СРПСКЕ ДЕЦЕ! Злогласни Џејми Шеј преко усташких медија прети Вучићу и Србији!

Foto: Printscreen

Bivši portparol NATO koji je bio zaštitno lice Alijanse tokom sukoba u Bosni i na KiM Džejmi Šej dao je intervju hrvatskom portalu Index u kojem je govorio o ratu u Ukrajini, Vladimiru Putinu, NATO, ali je pomenuo i Srbiju i predsednika Aleksandar Vučića. 

Na pitanje novinara ustaškog portala Index.hr da li će Srbija morati da izabere između Zapada i Rusije, Šej je zapretio predsedniku Vučiću. 

- Srbija je nedavno održala izbore na kojima je predsednik Vučić odneo uverljivu pobedu. Srbija ima velike ekonomske veze s Evropskom unijom, dok je s Rusijom povezuje duga istorija koja se temelji i na ideji panslavizma. Putinova invazija na Ukrajinu je promenila stvari. Vučić bi trebao da shvati da će se Zapad i Rusija sve više udaljavati zbog rata u Ukrajini i da više neće biti moguće sediti na dve stolice. Moraće da izabere. Navodno je Vučić rekao da će to učiniti u sledećih šest nedelja. Na njemu je odluka. Smatram da Srbija treba da se odluči za EU, koja joj nudi bolju ekonomsku budućnost i demokratski razvoj - rekao je Šej.

Foto: Printscreen

Podsetimo, zloglasni Šej je poznat po izjavi da žali zbog "kolateralne štete", ali da je bombardovanje Jugoslavije bilo opravdano.

Sramno je što se čovek kome su srpske žrtve NATO agresije bile samo “kolateralna šteta” usuđuje da se pretećim tonom obraća predsedniku Vučiću i našoj zemlji!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega