AMERIČKA propagandna mašina laže građane zemlje, „uzdižući“ predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog. Ovo je rekao kolumnista "The American thinker-a" Teri Titkomb.

Komentari (6)

yyy

06.05.2022. 20:28

Zato je sad komicna situacija u Ukrajini. A sve je poceo ovaj komicar. A obecao je da ce se dogovoriti bez rata i sa crnim djavolom. Moze da laze srbe, ali ne i ruse, to je ocigledno sad valjda svima. Kad zacuti diplomatija progovori oruzje. Ukrajinci su ga izabrali misleci da ce doneti vecu podrsku natoa. Eto imaju je.

moze

06.05.2022. 20:38

Bravo!!! Napokon da neko napise,i prenese,istinit tekst. Svaka cast,za ovaj potez. Da se pokaze narodu,sta je i ko ovaj kloun! Propali glimac,koji je umislio,da je heroj,i da stiti ceo svet. Kao sto smo i mnogo puta mogli da vidimo. A povodom Kirbija,svako slovo,svaka rec je teska istina. Ulizica,koja se prodaje,i navodno zali nekog. Ubica,na cijim je rukama krv nevinog Irackog,Livijskog,Sirijskog,Ukrajinskog..... naroda.Zlo,koje ce da se pamti,i pljuje.

NS

07.05.2022. 10:48

Redak primer američkog objektivnog informisanja,verovatno "pušten" u javnost kako bi se pokazao privid demokratije i slobode medija.Većeg zla,trenutno nema od SAD.Ne postoji meridijan gde nisu započeli,indirektno ili direktno učestvovali u porobljavanju država i naroda.Onaj stereotip:"Narod nije znao" je izlizan, posle tolikih godina. Ništa se nije promenilo u ciljevima i delovanju od 2.Sv.rata do danas.

KARLITO

08.05.2022. 12:04

Vidi, brare Teri. TI si u pravu, ali je sad 21.vek.Snimajte klipove i pravac youtube. Snimajte ih na stotinu, koristite sve TV. mreže koje vam daju. Istina se ne sme i ne može sakrivati i lažirati.