KONAŠENKOV O DRUGOJ FAZI OPERACIJE U UKRAJINI: Otkriveno kakve gubitke je pretrpela ukrajinska vojska (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 04. 2022. u 21:41

VAZDUŠNO kosmičke snage Ruske Federacije su visokopreciznim projektilima pogodile 13 vojnih objekata Ukrajine, uključujući dva komandna mesta, 11 uporišta i mesta koncentracije ljudstva i tehnike, saopštio je na večernjem brifingu portparol Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

КОНАШЕНКОВ О ДРУГОЈ ФАЗИ ОПЕРАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ: Откривено какве губитке је претрпела украјинска војска (ВИДЕО)

FOTO: Ministerstvo oboronы Rossiйskoй Federacii

- Kao rezultat raketnih udara VKS uništeno je do dve čete ukrajinskih nacionalista, kao i 27 jedinica oklopnih vozila i vozila.

Avijacija Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije pogodila je 26 vojnih objekata Ukrajine, uključujući dva komandna mesta i 21 područje koncentracije ljudstva i vojne opreme.

Avijacija VKS RF u oblastima naselja Torecki, Komar i Bogatir uništila je tri skladišta raketnog i artiljerijskog naoružanja Ukrajine.

Ruske raketne trupe dan pogodile ukrajinsko komandno mesto, pet područja koncentracije ljudstva i tehnike, kao i jednu artiljerijsku bateriju.

Ukrajinski helikopter Mi-8, PVO sistem Buk-M1 i stanica za elektronsko ratovanje uništeni su u rejonu Barvenkova na aerodromu.

PVO sistemi uništili su tri ukrajinske bespilotne letelice u oblastima naselja Boljšiji Prohodi, Šurovka, Harkovska oblast - naveo je Konašenkov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna