NEMAČKA će ukinuti uvoz ruske nafte do kraja godine, rekla je ministarka spoljnih poslova Analena Berbok nakon sastanka sa baltičkim kolegama.

Vid

20.04.2022. 21:25

Pre mnogo godina vozio sam sestru i njene dve kćerke.U toku vožnje mlađa sestričina me upitala "Ujko može li ovaj auto da vozi na vazduh".Nešto me ova Berbokova izjava podseća na pitanje sestričine.

Lucky

21.04.2022. 01:22

Ovo su posledice zavrsavanja visokih skola! Do pre 30 gidina mahom ljudi koji zavrse fakultet rzonuju normalno i barataju cinjenicama. U poslednjih 20 uzelo je maha da su vecinom intelektualci ne realni u svom razmisljanju.Sve to je posledica zurki i provoda za vreme studuja. Ekstazi,kokain,marihuana ,met.... Da im olaksa,, muke,,nauke. Evo ova i onaj zelenski su primer toga.

Velja

21.04.2022. 07:46

Sa takvima kao Berbok, nešto mi kaže da će Nemačka do kraja godine biti ne "na", nego čista nula. Doveli i ovu ameri da sroza glavnog ekonomskog suparnika u Evropi, i ova, kao i fon der Lajenova, radi posao majstorski. Ako ni ovu nemci ne skinu vilama i motkama sa stolice, propala i država i narod.

realan

22.04.2022. 14:09

sto prije uvedete ogranicenja to ce prije nezaposlenost da skoci na 20 posto a onda slede demonstracije,bunt i revolucija jer nije zapadnjak navikao na sva ta silna ogranicenja u hrani,grejanju i luksuzu... zapadna evropa ide polagano ka svom kraju kao sto su isli Rim, Grcka kasnije Vizantija, Otomansko carstvo, Austro-Ugarska... sve sto sada rade zapadnjaci to su u nekom svom slicnom vidjenju provodili i predhodno nabrojani...