SIRIJA je saopštila da pitanje uništenja Rake i ubijanja hiljada nevinih od strane nelegitimne koalicije predvođene SAD do danas nije dobilo potrebnu međunarodnu pažnju, potvrđujući da su te akcije bile i da će ostati jedna od najružnijih zločina sa kojim međunarodna zajednica nikada nije detaljno upoznata.

Komentari (6)

Dragan

19.04.2022. 18:21

Ko je bio tada Američki predsednik? Dajte da se isporuči u Hag i da mu se pošteno sudi. Ako to ne prihvataju znači da je sud u Hagu farsa! Onda ni Putin nema obavezu da ide u Hag.

Marko

19.04.2022. 18:54

Konačno da se neko u svetu setio da pokrene pitanje ratnih zločina koje su počinili Amerikanci. Da su Ameri samo u jednom slučaju uništavanja gradova i stanovništva osuđeni, sada bi ćutali i podvili rep, a ne bi prozivali druge za ratne zločine. Ali tu su krive te zemlje trećeg sveta koje ne reaguju kada su bombardovane.

Duško

19.04.2022. 20:10

Nisu oni počinili zločine samo u Raki. pribrojimo Japan, Vijetnam, Kuba, Irak, libija, Sirija, Avganistan, Srbija _BEOGRAD, i još bezbroj drugih mesta na planeti zavili su u crno. Samo, "ostatak sveta" mora da osudi,presudi i izvrši smrtnu presudu, pošto su svi sudovi u njihovom svetu u njihovom privatnom vlasništvu.

buki

20.04.2022. 00:23

Za sada je to samo zvanična poruka Sirije upućena generalnom sekretaru UN i predsedniku Saveta bezbednosti. Šta će dalje oni uraditi sa njom ostaje da se vidi, ali čisto sumnjam da će se o tome i ozbiljno raspravljati, a kamo li da će neko zbog toga biti procesuiran. Možda za nekih 30 godina, ostaje nam da se nadamo.

Velja

20.04.2022. 07:30

Videćemo mi zapadne zlikovce na klupi optuženih samo ako ce ceo svet okrene protiv njih i postavi ceo zapad na kolena. A valjda ni onda.

Aleksandar

20.04.2022. 09:15

Hag ne sudi pošteno. A čudno mi je da se desilo u Raki, u Račku, pa i u Ukrajini isto. Dalje od svih naselja koja se slično zovu ! Ima tu nešto.