SLOMIO KOSTI BAKI I SPAKOVAO JE U ZAMRZIVAČ: Muškarac iz DŽordžije nakon stravičnog zločina pričao policiji koliko ga je volela

Novosti onlajn

18. 04. 2022. u 07:34

MUŠKARAC iz Džordžije ubio je svoju baku tako što ju je spakovao u zamrzivač i polomio joj kosti - a zatim je istražiteljima rekao koliko ga je volela, saopštila je lokalna policija.

СЛОМИО КОСТИ БАКИ И СПАКОВАО ЈЕ У ЗАМРЗИВАЧ: Мушкарац из Џорџије након стравичног злочина причао полицији колико га је волела

Foto: pixabay

Robert Kit Tinčer je navodno živeo sa smrznutim lešom 82-godišnje Doris Kaming mesecima pre nego što su policajci okruga Flojd pronašli njene ostatke u njihovoj kući u Armučiju.

Policija veruje da se baka povredila nakon što je pala u decembru, ali umesto da je odvede u bolnicu, Tinčer ju je umotao u plastičnu foliju i živu strpao u zamrzivač. Policija je navela da je Tinčer baki polomio kičmu kada ju je ugurao u zamrzivač, a da nikakva svađa ili provokacija nije prethodila ovom delu, prenosi "Njujork post".

Tinčer je mesecima nastavio da živi u kući sa telom u zamrzivaču, ali ga je u martu preselio u skladište iz straha da ga neko ne pronađe. Navodno, Tinčer nije pozvao hitnu jer ga policija traži zbog terorističkih pretnji upućenih supruzi 2018.

U bizarnom obrtu, Tinčer je takođe rekao istražiteljima da je baka bila jedini član porodice koji mu je pružio ljubaznost, ljubav i pažnju koja mu je bila potrebna. Istražni biro Džordžije vrši obdukciju kako bi utvrdio uzrok smrti Kamingove i kada se to tačno dogodilo.

BONUS VIDEO:

SNIMAK DRONOM: Smrtonosne poplave, na stotine ljudi umrlo u katastrofi

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba