REVOLUCIONARNA GARDA ZAPLENILA DVA BRODA: Švercovali gorivo, zaplenjeno 380.000 litara

Tanjug

15. 04. 2022. u 23:29

IRANSKA Revolucionarna garda saopštila je danas da je zaplenila dva broda blizu obale u Persijskom zalivu i u obližnjem Omanskom zalivu zbog toga što su, kako se navodi, švercovali gorivo.

РЕВОЛУЦИОНАРНА ГАРДА ЗАПЛЕНИЛА ДВА БРОДА: Шверцовали гориво, заплењено 380.000 литара

Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Pomorske jedinice Revolucionarne garde zaplenile su 250.000 litara goriva prokrijumčarenog na jednom od brodova i 130.000 litara na drugom brodu, čime je ukupan iznos zaplenjenog goriva u protekloj nedelji dostigao 650.000 litara, navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Garde, preneo je Rojters.

Sedam članova posade jednog broda je uhapšeno, rekao je ranije zvaničnik Garde za iransku državnu televiziju i dodao da su među njima bili Iranci i stranci, ne iznoseći više detalja.

BONUS VIDEO: RATNE IGRE VELIKIH RAZMERA - Hiljadu ruskih, uzbekistanskih i tadžihistanskih vojnika u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)