LNR UPOZORAVA: Ukrajinske službe pripremaju teroristički akt u Lugansku

Tanjug

15. 04. 2022. u 17:52

UKRAJINSKE specijalne službe po nalogu njihovih inostranih kolega šalju poruke stanovnicima Luganska pozivajući ih da izađu na ulice na nedozvoljeni skup, nakon čega nameravaju da izvrše teroristički akt, saopštilo je danas Ministarstvo državne bezbednosti Luganske Narodne Republike (LNR).

ЛНР УПОЗОРАВА: Украјинске службе припремају терористички акт у Луганску

Foto: Profimedia/Ilustracija

-Ministarstvo državne bezbednosti Luganske Narodne Republike primilo je obaveštajne podatke o sabotaži i terorističkom aktu koje planiraju Ukrajinske specijalne službe u glavnom gradu republike, navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Dodaje se i da su presretnute informacije o šemama stranih obaveštajnih službi za izvođenje terorističkog napada tokom očekivanog okupljanja mase u centru Luganska.

-Po zadatku stranih specijalnih službi, centri za informativne i psihološke operacije preplavile su društvene mreže pozivima, kao i brojnim provokativnim porukama da prisustvuju tom skupu korisnicima aplikacija za razmenu poruka čiji su brojevi povezani sa operaterom mobilne telefonije Vodafon Ukrajina, navodi ministarstvo, pozivajući stanovnike LNR da ne podležu provokacijama.

BONUS VIDEO - SNIMAK IZ MARIUPOLjA: Nacisti "Azova" pucali na ruski tenk T-72

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PODRŽAVAO REVOLUCIJU, SVETIO BRATA: Evo ko je muškarac koji je pretio eksplozijom u iranskom konzulatu u Parizu