OKRUTNO je terati ukrajinski narod da veruje da će nekako pobediti u ovom ratu tako što će ga produžiti, smatra bivša članica američkog Kongresa i ratna veteranka Tulsi Gabard.

Srbijo Zuta kuco

25.03.2022. 16:55

Koji imbecil. Zasto bi Rusija koristila hemijsko, biolosko ili nukelarno oruzje kada je mnogo nadmocnija u konvencionalnom oruzju? Putin nece da pregovara? Nudio je da Rusija postane clanica NATO-a, nudio da prave zajednicku protivraketnu odbranu, priznao integritet i suverenitet Ukrajine sporazumima iz Minska a SAD su sve to odbile i nagovorile Zelenskog da pokusa Olujom da osvoji Donjeck i Lugansk umesto da primeni dogovr. Sada je jasno da Amerikanci moraju biti porazeni da bi shvatili "realnost na terenu".

sasa

25.03.2022. 17:07

nije ljudski ali jeste u sklopu americkih interesa. slabe i rusiju i evropu , stvaraju razdor i mrznju , mnogo mrtvih. posle ce da traze i pare za oruzje. kad nemas kako da se uzdignes onda potapaj druge, da bi bio iznad njih, stari trik pokvarenih.

Beograd

26.03.2022. 05:19

Amerika je na moju veliku zalost, najveci dobitnik u ovoj situaciji. Prodavace svoj tecni gas, o kom niko nije ni razmisljao do sada. Oslabice Rusiju sankcijama i odvojice je od Evrope. Prodace svoje oruzje Ukrajini i celom NATO savezu, jer sada su dobili velikog izmisljenog neprijatelja kog nisu imali. Ucvrstice NATO savez koji je bio pred umiranjem. Neverovatno koliko su profitirali svim ovim.

Boxy

26.03.2022. 16:09

Tako je, saljite im oruzje, saljite legiju stranaca, saljite dobrovoljce, jer jedini nacin da vi ostvarite mir je dolivanjem ulja na vatru. Pricaju o preventivnom nuklearnom udaru a imaju rakete sa tehnologijom iz 80-tih u silosima dok je Ruska na mobilnim lanserima, vozovima itd.Zanimljivo kako misle da je i nuklearni rat moguce dobiti protiv Rusa a nemogu ni Pvo sistem da naprave funkcionalan.