STANJE ŽIRINOVSKOG STABILNO: NJegova partija najavila tužbe zbog širenja lažnih vesti

Novosti online

25. 03. 2022. u 11:07

LIBERALNO demokratska partija Rusije najavila je da će podenti prijavu Generalnom tužilaštvu Ruske federacije.

СТАЊЕ ЖИРИНОВСКОГ СТАБИЛНО: Његова партија најавила тужбе због ширења лажних вести

Foto: EPA

- Partija će učiniti sve da kazni lažove koji su "sahranili" Žirinovskog. Ponavljamo: Njegovo stanje je stabilno i nije se pogoršalo. Podnosimo prijavu Tužilaštvu i pripremamo tužbe protiv svih klevetnika - objavila je Partija. 

- Ovakve lažne vesti nisu samo novinske "patke" već antidržavna provokacija koja se ne sme dopustiti - dodali su ispred Liberalno demokratske partije.

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin savetovao je senatora Pronjuškina, koji je prvio objavio vest o smrti Vladimira Žirinovskog, da podnese ostavku nakon širenja lažnih vesti:

 - Senatoru koji je učestvovao u širenju lažnih informacija savetujem da podnese ostavku - napisao je Volodin. 

(RIA Novosti)

BONUS VIDEO:

SNAŽNA EKSPLOZIJA: Uništeno skladište municije Oružanih snaga Ukrajine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)