"AMERIČKI KANALI NISU PRENELI POSLEDICE NAPADA NA DONJECK" Antonov - "Nije ih briga za civilne žrtve"

Novosti onlajn

15. 03. 2022. u 07:28

RUSKI ambasador u Sjedinjenim Državama Anatolij Antonov navodi da su civilima u Ukrajini jedina i prava pretnja naoružane jedinice ukrajinskih nacionalista.

АМЕРИЧКИ КАНАЛИ НИСУ ПРЕНЕЛИ ПОСЛЕДИЦЕ НАПАДА НА ДОЊЕЦК Антонов - Није их брига за цивилне жртве

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Još jednom hoću da naglasim da ruska vojska preciznim gađanjem vrši napade isključivo po vojnim ciljevima, jedina pretnja za ukrajinski narod dolazi od tamošnjih nacionalističkih grupacija - rekao je Antonov.

Prema njegovim rečima, ti bataljoni razmeštaju oružje u školama, vrtićima, postavljaju naoružanje na krovovima stambenih objekata kako bi isprovocirali što više civilnih žrtava.

Američki TV kanali nisu ni u jednom TV izveštaju objavili i prikazali posledice napada ukrajinskih trupa na Donjeck 14. marta. Postoji osećaj da nikoga nije briga za te civilne žrtve, naveo je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

RUSKI DRON RAZNEO ARTILjERIJU: Pogledajte snimak napada na ukrajinske višecevne raketne bacače

РУСКИ ДРОН РАЗНЕО АРТИЉЕРИЈУ: Погледајте снимак напада на украјинске вишецевне ракетне бацаче

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKANCI ODLUČILI: Povlače 1.000 vojnika iz ove zemlje