SJEDINjENE Američke Države zatvoriće svoj vazdušni prostor za avione iz Rusije, rekao je američki predsednik Džo Bajden tokom godišnjeg obraćanja Kongresu o stanju nacije.

buki

02.03.2022. 08:49

''Neisprovociranu invaziju s' predumišljajem Rusije na Ukrajinu''?!?!?????? A 15.000 mrtvih i ko zna koliko proteranih Rusa iz Donbasa tokom 8 godina nesprovođenja Minskih sporazuma je NIŠTA? Verovatno bi ih usrećilo da tih mrtvih Rusa bude 150 miliona, pa da odmah počnu sledeći rat sa Kinom? Potrudio se Putin da ne ostvarite svoj viševekovni cilj pljačke ruskog prirodnog bogatstva, pa za sada se morate zadovoljiti otimanjem nafte iz Iraka, Sirije i Libije, pošto ste im pre toga uništili države i izazvali milione izbeglica iz tih prelepih i pre vašeg ''humanitarnog'' bombardovanja bogatih država.

Marko

02.03.2022. 09:49

Haahahah, pa toliko i zna o zemlji koja ga zanima i koju tera u propast! Ne zna ni kako se zove zemlja i narod cija je srca on osvojio!:-)

Srbijo Zuta kuco

02.03.2022. 11:01

Nije smesno. Kada su bombardovali Irak vecina Amerikanaca je bila ubedjana da bombarduju Iran. Mislim da smo u opasnosti vecoj nego Rusija. Rusija ima odlicnu protivvazdusnu odbranu a mi ne. Ako resi da bombarduje Sibir moguce je da greskom bombarduju Srbiju. Njima to i nije bitno. Vazno je da se stare zalihe trose i stizu nove narudzbine za municiju, avione... i sve to iz budzeta koji je u predebelom minusu. Nadam se da Srbija nije kupovala obveznice njihovog duga. Uskoro nece moci da ih naplati.