ŠTAB operativno taktičke grupe "Sever" Oružanih snaga Ukrajina uništen je danas u zajedničkoj ofanzivi ruskih snaga i Narodnih milicija DNR i LNR, saopštio je portparol armije Donjecke Narodne Republike Eduard Basurin.

Djoka

01.03.2022. 20:58

Kad pohvataju sve one koji su spalili zive ljude u Odesi, i one koji su raspirivali rat protiv ruskog naroda, ubijali osam godina decu, okace ih na neku banderu da se osuse od toga sto su se upisali od straha, onda moze da bude mir. A ako tako ne moze, neka izgorimo svi u nuklearnom ognju. Jer ne zasluzujemo da kao ljudska vrsta postojimo.

Hamurabi

01.03.2022. 21:45

Da je pravde, upravo bi NATO trebao da bombarduje Ukrajinu, za ono što godinama rade sopstvenom stanovništvu. Da tako ostane dosledan narativu iz 1999. Nikada Slobodan Milošević nije ravnao sela po Kosovu višecevnim bacačima, dok ovi nacisti to rade već devet godina svakodnevno. Jedini greh 14.000 izginulih civila je što govore ruskim jezikom ( iako čak i nisu svi etnički Rusi ). Nama su fabrikovali Račak, a ovde nije bilo ni potrebe za takvim nečim. Kada se jednom istina probije kroz blokade medija, saznaće se ko je bio na svetloj strani.