MINISTARSTVO odbrane Rusije saopštilo je da su njene strateške raketne snage i severna i pacifička flota stavljene u stanje borbene gotovosti, prenela je agencija Interfaks.

Srbijo Zuta kuco

28.02.2022. 15:22

Prisilili su ga na to. Oni mu jos uvek ne veruju. Misle da se Rusi nisu opametili. Napoleona su poterali do Pariza, Hitlera do Berlina pa se vratili kuci. Dozvolili su krvnom neprijatelju da se oporavi i vrati po jos krvi. Na Putinu je odgovornost da se to ne ponovi. Testiraju njegovu odlucnost da ide do kraja. Necu zaboraviti nikada kako im je saopstio da Rusija ima supersonicno oruzje (i pored neobjasnjivih eksplozije u Sibiru). Odmah su poslali onu plavu "novinarku" islednika. Vecito je ponavljala isto pitanje a kamera je zumirala na Putinove oci. Bihejvioristi psiholozi su analizirali tikove na licu da bi saznali da li blefira ili govori istinu. Izvukli su zakljucak da nema hrabrosti da ide do kraja. Zato sada reskiraju nuklearni rat nadajuci se da su dobro procitali da nema testise da ide do kraja. Nadam se da ce ih razuveriti. Ima superiornu tehniku kojom moze da ih razoruza i zavrsi sa fasizmom za sva vremena. Ako nekome do sada nije bilo jasno, "antikomunizam" je borba protiv Slovena. Dokaz? Kina je komunisticka ali joj nikada nisu uvodili sankcije, na protiv. Izrael je okupirao Golan da bi ucinio isto sto sada pokusava Rusija, obezbedi svoj opstanak. ali zbog toga mu nisu uvodjene sankcije. Smrt fasizmu - Sloboda narodu!

Pera

28.02.2022. 15:30

Britanija je najveće zlo na planeti(čitaj kraljevska kruna). Oni su 1999 kada smo bombardovani jedini bili za kopnenu intervenciju. I svuda po svetu izazivali ratove a SAD im je služila kao živa sila koja ratuje za njihove interese. U vrhu ISISa je bio britanac navodno koji je promenio veru a najverovatnije je bio agent koji je ima zadatak da formira ISIS.