ZAGRMELA I ZAHAROVA! "Ovo nije početak rata, ovo je pokušaj da sprečimo globalni rat"

Novosti onlajn

24. 02. 2022. u 14:35

ZVANIČNA predstavnica ruskog MIP-a Marija Zaharova je, komentarišući situaciju sa Ukrajinom, rekla da ovo nije početak rata, već pokušaj da se spreči globalni rat.

ЗАГРМЕЛА И ЗАХАРОВА! Ово није почетак рата, ово је покушај да спречимо глобални рат

Foto: EPA

- Ovo nije početak rata. Prvo, ovo je veoma važno. Naša želja da sprečimo razvoj događaja koji bi mogao da preraste u globalni rat. I drugo, ovo je kraj rata - rekla je ona na kanalu NTV.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin noćas je u specijalnom obraćanju građanima Rusije saopštio da je doneo odluku o pokretanju specijalne vojne operacije u Donbasu. Šef države istakao je da planovi Rusije ne uključuju okupaciju Ukrajine. Putin je takođe upozorio sve one koji bi eventualno mogli da se umešaju u situaciju u Ukrajini.

- Sada nekoliko veoma važnih reči za one koji bi mogli biti u iskušenju da se umešaju u događaje koji se dešavaju: ko god pokuša da nas ometa, štaviše, da stvori pretnje našoj zemlji i narodu, treba da zna da će odgovor Rusije biti trenutan i da će vas dovesti do takvih posledica sa kojima se nikada u svojoj istoriji niste suočili - istakao je Putin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi