"NEMATE razloga za besanu noć". Ovim rečima se predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski obratio građanima povodom situacije u zemlji.

Komentari (8)

Zoma

22.02.2022. 08:50

Tako je to kad rusite spomenik Lenjinu, a on vam napravio drzavu. Sad bi izbrisali komunizam,a zadrzali teritoriju koju vam je on dao. Zelenski bi trebao da ratuje na Bliskom istoku ne u Ukrajini.

buki

22.02.2022. 09:04

''Jednostrano napuštanje Minskih sporazuma'' - jedino ako Minski sporazum predviđa da Ukrajinci uz pomoć svih belosvetskih kriminalaca i kojekakvog ljudskog ološa mogu neometano ubijati Ruse na teritoriji koju su komunisti nekada označili kao Ukrajinu, jedino je tada JEDNOSTRANO. Takav rasplet u Ukrajini bi nacisti sigurno želeli, ali svoje želje nisu mogli staviti na papir, pa Minski sporazum ne predviđa genocid nad Rusima koji je Zelenski sa ''prijateljima'' nedavno započeo, a kao očekivan odgovor na takav pokušaj, Putin odlučio da štiti svoj narod.

Srbijo Zuta kuco

22.02.2022. 11:45

Koji pajac! Rusija napustila sporazum iz Minska a Ukrajina ga nije sprovela jer predvidja autonomiju spornih oblasti. Preslikana situacija sa sporazumom iz Brisela koji je ne sprovodi "Kosovo Republika" a krivi se Srbija. Licemeri. Upravo sam proputovao Zapadnu Evropu. Na ulicama sam video samo crne i braon bebe. Nestace. Konjuktura je u Aziji. Ne smemo da dozvolimo da kada potonu vir povuce i nas.