NAJMANJE JEDNA ŽRTVA VREMENSKIH NEPOGODA: U SAD-u pokrenuta klizišta, krenule poplave i proglašena opasnost od lavina na planinama

Tanjug

08. 01. 2022. u 08:17

NAKON što se snežzni talas trasformisao u obilne kišne padavine, lokalne vlasti na Pacifičkom severozapadu SAD saopštile su da su krenule poplave, pokrenula se klizišta, proglašena je opasnost od lavina na planinama, a najmanje jedna osoba se vodi kao nestala.

НАЈМАЊЕ ЈЕДНА ЖРТВА ВРЕМЕНСКИХ НЕПОГОДА: У САД-у покренута клизишта, кренуле поплаве и проглашена опасност од лавина на планинама

Foto AP

Iz kancerarije lokalnog šerifa je saopšteno da se 72-godišnji muškarac nije vratio kući nakon što je otišao da pomeri svoj automobil nadomak grada Olimpija u državi Vašington, prenosi AP.

Kuća tog čoveka je na putu koji je bio poplavljen i vlasti strahuju da je njegovo vozilo odnela bujica.

Zbog snega i kiše zatvoreni su delovi dva glavna autoputa u državi Vašington, a poplave su preplavile puteve širom zapadnog Vašingtona i Oregona.

Zbog poplava u okrugu Luis na jugozapadu Vašingtona, deonica autoputa Interstate 5 u dužini od oko 32 kilometra zatvorena je u oba smera južno od Čehalisa.

Ipak, sve trake na međudržavnom autoputu broj 5 u toj oblasti ponovo su otvorene u petak popodne.

BONUS VIDEO:

KRAJ NA VEŠALIMA: Najveće suđenje 20. veka ratnim zločincima održano je u Nirnbergu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DŽONSON SA ZELENSKIM: Ruska blokada Odese sprečava izvoz iz Ukrajine