BRITANSKA ministarka spoljnih poslova Elizabet Tras izjavila je da se London i njegovi saveznici suprotstavljaju "pokušajima" Moskve da „iskoristi napetost“ na Zapadnom Balkanu.

Komentari (4)

lala

01.12.2021. 18:17

Englezi, najveći svetski intriganti , do guše su umešani u destabilizaciju Srbije i Srpske, a da bi to prikrili i okrenuli pogled na drugu stranu, optužuju Rusiju. Poznata taktika, kada lopov uperi prstom u drugoga i vikne "drž'te lopova" . Rame uz rame sa njima je i najveća i najopasnija mafijaška organizacija - CIA .

Biljana

02.12.2021. 01:00

Ceo su svet, vekovima, tumbali po svojim arsinima, i nikad dosta... Bas da vidim koliko ce smeti da zagrizu sa Rusijom... Klovn protiv Medveda... E, da....

Rile

02.12.2021. 01:16

Znamo mi bar koliko ste odbrambeni savez.Nato hulje jedva cekam kad ce da vas isprase za sva vremena kad je mogla mala Srbija moci ce i velika Rusija.

buki

02.12.2021. 15:47

Bombardovane i okupirane zemlje poput Srbije, Avganistana, Libije, Iraka, Sirije..... znaju koliko je Nato odbrambeni savez. Porušio nam je državu, uništio privredu, pobio nam hiljade dece i ostalima ostavio tone raznih otrova koji će nam prepoloviti ostatak života. Kako neko javno može da izgovori da je Nato odbrambeni savez, a da se pri tome ne zagrcne ili bar pocrveni?