MEĐU STRADALIMA PORODICA, MLADI VERENICI, ČITAVE FAMILIJE: Ovo su žrtve tragedije u Bugarskoj - Porodice otišle na "put bez povratka" (FOTO)

Novosti online

23. 11. 2021. u 20:10

U STRAVIČNOJ nesreći, koja se danas dogodila na auto-putu u Bugarskoj, kada se zapalio autobus severnomakedonskih tablica, poginulo je 46 osoba, dok je sedmoro zadobilo teške povrede.

МЕЂУ СТРАДАЛИМА ПОРОДИЦА, МЛАДИ ВЕРЕНИЦИ, ЧИТАВЕ ФАМИЛИЈЕ: Ово су жртве трагедије у Бугарској - Породице отишле на пут без повратка (ФОТО)

Foto: Tanjug

Među stradalima je četvoročlana porodica iz Skoplja, mladi verenici, čitave familije...

Bugarski mediji su ranije preneli da je žena sa dvoje dece u rukama, najverovatnije blizancima, izgorela ispred srednjih vrata autobusa.

Ovo su samo neke od žrtava nesreće.

Gazmend Ukali (27) iz Kičeva i njegova verenica Albina Beluli (23) iz Tetova su među poginulima. Gazmend je radio u kabinetu gradonačelnika Kičeva, Fatmira Deharija, a u petak je sa svojom verenicom u Istanbulu proslavio 27. rođendan, prenosi Telma. Informaciju o Gazmendovoj pogibiji potvrdio je gradonačelnik Dehari, koji je izrazio duboko žaljenje zbog ove velike tragedije. Ukali je bio član Omladinskog saveta opštine Kičevo 2015. godine.

Foto: Instagram/gazmendukalli

 
 

Izgubio celu porodicu u tragediji

- Cela moja porodica je izgorela - rekao je Sever Jahi, iz Skoplja.

On je u tragediji u Bugarskoj izgubio 10 članova porodice zajedno sa članovima porodice Muhadžeri sa kojima su u srodstvu, prenosi Sloboden Pecat.

Oni su otišli ​​na turističko putovanje u Istanbul, a kako kažu otišli ​​su na "put bez povratka".

Život je izgubila i učiteljica sa svojom maloletnom ćerkom

U nesreći je poginula majka i učiteljica u osnovnoj školi u Studeničanima u Skoplju, Fekrija Iseni (39) zajedno sa maloletnom ćerkom Anisom, a još dve osobe iz ovog naselja život je izgubilo u tragediji, prenosi "Free Press".

Nastava u Osnovnoj školi "Ismail Kemali" u Čairu je obustavljena jer je šestoro dece koja su poginula u tragediji u Bugarskoj iz te škole. Učenici su uznemireni, plaču i nemoguće je da se nastava održi.

 

Još jedna od žrtava je i Sumeja Brava (25) iz Skoplja. Sumeja je ćerka Muhedina Brave. I četvoročlana porodica Ahmeti poginula je u stravičnoj autobuskoj nesreći u Bugarskoj.

Otac, majka i njihovi četvorogodišnji blizanci, iz Skoplja, identifikovani su kao žrtve nesreće na auto-putu u Bugarskoj. Oni su bili na odmoru u Istanbulu, a njihove poslednje fotografije upravo su tamo i snimljene, prenosi shqip.media. Na njima se vide roditelji sa decom u kafiću i na brodu, a dečaci nose iste kostime Spajdermena.

Foto: ShqipMedia

BONUS VIDEO - Ogroman oblak pored Beograda nakon eksplozije u fabrici oružja

(Telegaf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna