MINISTAR spoljnih poslova Francuske Žan-Iv le Drijan izjavio je da se nada da će se predsednik Rusije Vladimir Putin umešati u situaciju sa migrantima na belorusko-poljskoj granici i izvršiti pritisak na Minsk.

Nikola

21.11.2021. 16:47

I ja se nadam da će francuski ministar nazvati poljsku i rešiti situaciju odnosno urgirati da se migranti prime iz humanitarnih razloga. Podsetimo većina njih e i od francuskih demokratskih bombi

Tuza

21.11.2021. 17:50

Nadamo sr da ce Putin izvrsiti pritisak na Poljsku da primi emigrante,a isto tako i na Francuski i ostale zemlje zapada i USA,da medjusobno rasporede emigrante,jer su ih napravili emigrantima!

Lucky

22.11.2021. 12:02

,,nadam se da ce se Putin umesati,,eto ko prizeljkuje rat. Nije ni cudo jer je zapadna Evropa pred bankrotom.Njih jedino rat toga moze spasiti ali i totalno unistiti.Idu na sve ili nista. Putin ce se sigurno umesati ako nato napadne Belorusiju.Samo mislim da ce ta Ruska reakcija biti ekstremno brza i precizna toliko da nato nece moci da reaguje. Ubedjen sam da Rusi vec sada imaju detaljan plan ,jer ovo nato odavno najavljuje.