KRALJICA OTKAZALA JOŠ JEDNO PUTOVANJE: Nakon noći u bolnici propustila nekoliko važnih događaja!

Tanjug

26. 10. 2021. u 20:07

BRITANSKA kraljica Elizabeta neće prisustvovati klimatskom samitu COP26 u Glazgovu sledeće nedelje pošto joj je savetovano da se odmori, saopštila je danas Bakingemska palata.

КРАЉИЦА ОТКАЗАЛА ЈОШ ЈЕДНО ПУТОВАЊЕ: Након ноћи у болници пропустила неколико важних догађаја!

Foto: EPA

- Posle saveta da se odmori, kraljica je preuzela lakše dužnosti u Vindzoru - navodi se u saopštenju, prenosi agencija Rojters.

Dodaje se da je „njeno Veličanstvo sa žaljenjem odlučilo da ne putuje u Glazgov kako bi prisustvovala klimatskom samitu".

Odluka kraljice Elizabete da ne prisustvuje klimatskom samitu COP26 u Glazgovu sledece nedelje bila je „razumna mera predostrožnosti" i ona se nada da drugi njenu odluku neće iskoristiti kao razlog da propuste ovaj događaj, rekao je izvor iz Bakingemske palate.

Kraljica će se okupljenim delegatima obratiti putem snimljene poruke, dodaje se u saopštenju palate.

Kraljica Elizabeta, ostala je prošle srede jednu noć u londonskoj privatnoj bolnici Kralj Edvard VII, a nakon što je bila podvrgnuta "preliminarnim istragama" zbog neodređene, ali ne i bolesti koja je na bilo koji način povezana sa korona virusom, navodi Rojters.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - PAPA OTPUTOVAO U IRAK: Istorijska poseta pod nadzorom 10.000 vojnika

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku