DOBAR JEDINO U ZAGORČAVANJU TUĐIH ŽIVOTA: Otac Ilona Maska - trostruki ubica koji je pastorki napravio dete!

Novosti online

26. 09. 2021. u 23:33

EROL Mask, otac poznatog kontroverznog milijardera je prava "mustra" - ubio je troje ljudi, a onda se vadio na samoodbranu! Ali, to nije sve…

ДОБАР ЈЕДИНО У ЗАГОРЧАВАЊУ ТУЂИХ ЖИВОТА: Отац Илона Маска - троструки убица који је пасторки направио дете!

Foto: Tanjug/AP

Nakon što su objavljene vesti o tome kako su Ilon Mask i Grejms raskinuli, svi su počeli da kopaju po životu jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Istraživanje se nije samo svelo na to u kakvom je odnosu bio sa pevačicom ili kako vaspitavaju dete, već se otišlo dublje u najintimnije porodične stvari.

Majka Ilona Maska nikada nije odbijala medije, pa je tako Maja Mask otvoreno pričala o teškom životu i kroz šta je sve prošla, kako sa Ilonom tako i sa suprugom. Ono što malo ko zna jeste da se Ilon nikako ne slaže sa ocem Erolom.

O životu ove porodice napisana je i knjiga "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future" u kojoj je Ešli Vans sprovela istraživanja i uradila intervjue sa svim članovima porodice kako bi došla do dna zategnutih veza.

U ovoj knjizi Ilon je oca opisao rečima: On je zao čovek.

- On je dobar u zagorčavanju života, to je sigurno. On nije srećan čovek. Ne znam kako neko postaje takav kakav jeste. Samo bi izazvalo previše problema da vam kažem više o njemu - rekao je Ilon.

Foto: Printscreen/Instagram/grime

Kler Buše - Grajms, devojka Ilona Maska

Erol je u životu činio mnogo loše i dramatične stvari, a jedna u nizu najgorih je podatak da ima dete sa pastorkom. Otac Ilona Maska zaveo je devojku koja je imala samo četiri godine kada je on oženio njenu mamu. Jana Bezuidenhout i Erol imaju dete, a on se pravdao rečima da nije Janu koja je tada imala 30 godina smatrao kao svoju pastorku, jer je ona dugo bila van porodice i odgajana je u drugoj kući.

Nadalje objašnjava da je beba Eliot Raš koju ima sa pastorkom samo plod "jednokratne greške".

- Desilo se to jedne večeri kada je Jana došla da prespava kod mene nakon što ju je dečko izbacio iz kuće. Morate da shvatite da sam 20 godina sam i da sam samo jedan običan muškarac koji greši - ispričao je on.

Ukoliko ste mislili da od ove priče ne može ništa gore da se desi, samo da napomenemo da je Erol u intervjuu za Roling Stone 2017. godine pričao o nasilnim trenucima u Južnoj Africi.

Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.

Printskrin: Youtube/ News Sport

BONUS VIDEO - NAUČNA SENZACIJA: Otkrića nad Sićevačkom klisurom bacaju novo svetlo na istoriju

(Stil Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)