PUTIN OTKRIO ŠTA JE ŽELEO DA BUDE KAD PORASTE: Najvažnije je bilo da služi domovini

Novosti onlajn

01. 09. 2021. u 15:54

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin izjavio je da je u detinjstvu želeo da bude mornar, pilot ili pripadnik obaveštajne službe, što je i uspeo da ostvari, ali je pre svega želeo da služi domovini – san mu se i ostvario.

ПУТИН ОТКРИО ШТА ЈЕ ЖЕЛЕО ДА БУДЕ КАД ПОРАСТЕ: Најважније је било да служи домовини

Foto: Tanjug/AP Photo

Na sastanku predsednika Rusije sa učenicima škole Sveruskog dečijeg centra „Okean“ u Vladivostoku postavljeno je pitanje o čemu je ruski lider maštao kad je bio mali i da li su mu se snovi ostvarili.

- Kao mnogi dečaci, i ja sam hteo čas da budem mornar, čas pilot, a zatim obaveštajac. Realizovao sam taj plan, tako se namestilo u životu. Ponekad se čak i začudim kako se sve to dogodilo. To je veoma kompleksna stvar jer ne možeš samo da dođeš i kažeš: želim da budem obaveštajac i oni te zaposle. Tako nešto se obično ne događa, ali meni se dogodilo - rekao je predsednik Rusije.

Međutim, on je podvukao da to nije najvažnije, već to da su ga i škola, i porodica, i okruženje usmeravali da se posveti služenju otadžbini.

- I ja se danas bavim upravo tim poslom i smatram da sam u tom smislu uspeo da ostvarim ono o čemu sam maštao - dodao je Putin.

Bonus video: NOVA ŠKOLSKA GODINA POČELA HIMNOM: Pogledajte kako su mladi Smederevci krenuli u nove uspehe

 

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)