SRBIN GODINU DANA NA TV U AUSTRALIJI NOSIO ISTI SAKO: Niko nije primetio - "Dokazao sam da muškarce cene po radu, a žene po izgledu"

Novosti onlajn

30. 08. 2021. u 15:32

KARL Stefanović, voditelj srpskog porekla koji radi u Australiji stvarno zna da zaintrigira javnost.

СРБИН ГОДИНУ ДАНА НА ТВ У АУСТРАЛИЈИ НОСИО ИСТИ САКО: Нико није приметио - Доказао сам да мушкарце цене по раду, а жене по изгледу

Foto: Printskrin/Jutjub

On je rođen 1974. godine, a otac mu je srpsko-nemačkog porekla. Kako su australijski mediji jednom prilikom izveštavali, Stefanovićev deda je bio Srbin kojeg su Nemci tokom Drugog svetskog rata držali zatvorenog, dok je njegova baka Elizabet Henc krijumčarila hranu zatvorenicima.

Karijeru je započeo kao reporter, a uzlaznom putanjom krenuo je nakon prelaska na jednu od poznatijih tamošnjih televizija. Stefanovićeve reportaže o požarima 2001. i 2003. godine donele su mu priznanja, te je ubrzo postao voditelj jutarnjeg programa "Today".

Karl je naslovne strane punio i 2014. godine kada su svi svetski mediji preneli vest da je popularni voditelj nosio isto odelo godinu dana.

Foto: Printskrin/Jutjub

On je video kolikom pritisku je izložena njegova koleginica sa kojom je vodio jutarnji program, shvatio da postoje različita očekivanja kada je u pitanju moda muških i ženskih voditelja, te rešio da jedno odelo nosi punih 365 dana.

Zanimljivo je da ni u jednom momentu niko od kritičara ili gledalaca nije primetio da se Stefanović nije presvukao toliki period, a o ovom eksperimentu izveštavali su gotovo svi mediji.

- Zaključio sam da meni sude za sve, sude mom humoru i tome kako radim posao, a žene prema tome kako su se obukle i kakva im je kosa. To sam želeo da testiram - rekao je on.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi