"GDE JE MOJ PREDSEDNIK GANI?" Portparol Pentagona bez odgovora na pitanje novinarke iz Avganistana (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2021. u 23:46

NOVINARKA iz Avganistana pitala je portparola Pentagona Džona Kirbija gde je njen predsednik Ašraf Gani.

ГДЕ ЈЕ МОЈ ПРЕДСЕДНИК ГАНИ? Портпарол Пентагона без одговора на питање новинарке из Авганистана (ВИДЕО)

Foto: Si-En-En printskrin

- Ne znamo gde je on. Nemamo predsednika. Avganistanski narod ne zna šta da radi. Žene u Avganistanu su postigle mnogo. Ja sam postigla mnogo. Živela sam pod talibanskom vlašću ranije, a sad se vraćamo na staro - rekla je novinarka.

Ipak, Džon Kirbi nije imao odgovor na to pitanje, samo je rekao da saoseća sa njenim bolom.

Podsećamo, predsednik Avganistana Ašraf Gani pobegao je iz zemlje helikopterom kojo je bio pun novca, rečeno je danas agenciji Tas iz ambasada Rusije u Kabulu.

Došla su četiri automobila prepuna novca, a u helikopter je pokušano da se ugura još novca, od kojeg je određena količina ostala na podu aerodroma, preneo je Tas.

Glavni grad Kabul zauzeli su Talibani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije