HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NAKON PROTESTA: Brutalno ponašanje nemačke policije - ovaj snimak je posebno privukao pažnju (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2021. u 18:18

U NEDELjU je u glavnom gradu Nemačke došlo do sukoba između demonstranata i policije na protestima koji nisu bili odobreni, čak više zabranjeni od strane jednog berlinskog suda.

ХАОС НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА НАКОН ПРОТЕСТА: Брутално понашање немачке полиције - овај снимак је посебно привукао пажњу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Polcija je uhapsila više stotina lica i došlo do fizičkih obračuna. Jedan video snimak koji pokazuje prilično agresivan postupak od strane jednog službenika je na društvenim mrežama izazvao lavinu komentara. 

Na snimku se vidi starija gospođa koja pokušava da prođe pored jednog policajca, koji u sledećem trenutku hvata gospođu za vrat i baca je na asfalt. 

Na društvenim mrežama je komentarisano i osuđivano agresivno ponašanje ovog služebenog lica, što je privuklo pažnju Nilsu Melceru, zvaničniku Ujedinjenih nacija koji je okačio video snimak na svoj tviter nalog. 

- Da li neko može da svedoči o ovom slučaju i da li se pokrenula zvanična istraga o ovom slučaju - napisao je Melcer u opisu objave.

Na protestima je bilo postavljeno oko 2200 policajaca koji su pokušali da zaustave demonstrante. 

- Želeo sam veći broj polcije na ulicama u nedelju, ali je to bilo nemoguće jer mnoge jedinice trenutno pomažu u kriznim poplavljenim regionima - rekao je portparol berlinske policje Tilo Kalbic.

(RTDE)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega