HARI RUŠI MONARHIJU? Kraljevska porodica strepi nakon najnovijeg poteza vojvode

Novosti online

25. 07. 2021. u 12:21

PRINC Hari više puta je pokazao da se ne plaši da govori protiv kraljevske porodice, a njegova najnovija najava da će izdati memoare možda će zabrinuti njegovu rodbinu više nego išta što je do sada uradio.

ХАРИ РУШИ МОНАРХИЈУ? Краљевска породица стрепи након најновијег потеза војводе

Foto: Printskrin

Sve je počelo u januaru 2020. godine kada su Hari i supruga Megan Markl najavili da napuštaju kraljevsku porodicu.

Preselili su se u Kaliforniju, i čini se da im dobro ide, s obzirom da su sklopili nekoliko dogovora za velike poslove.

Situacija se zahuktala kada su Hari i Megan dali intervju Opri Vinfri u kome su izeli šokantne trvrdnje o kraljevskoj porodici.

Činilo se da se bura nakon intervjua malo slegla, a Hari je ove godine čak dva puta posetio domovinu. Prisustvovao je sahrani princa Filipa i otkrivanju statue princezi Dajani.

Britaniju i kraljevsku porodicu nedavno su "zapalile" vesti da Hari piše memoare koji će biti objavljeni krajem 2022. godine.

Podsetimo, Hari je rekao da svoje memoare piše, ne kao princ kakav je rođen, već kao čovek kakav je postao.

- Tokom godina nosio sam mnogo kapa i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću, ispričavši vam svoju priču - uspone i padove, greške, naučene lekcije - moći da vam pomognem i pokažem da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - naveo je princ Hari u saopštenju.

Foto: AP

 

Da li će Harijeva knjiga uništiti reputaciju princa Čarlsa?

Kada je procurela vest da će Hari objaviti memoare, ljudi su odmah počeli da se pitaju kakve bi sočne kraljevske tajne mogao da otkrije.

Ispostavilo se da je ova najava veoma zabrinula članove kraljevske porodice.

Ove vesti su, kako tvrde izvori "Dejli mirora", izazvale "cunami zabrinutosti i straha" u britanskoj kraljevskoj porodici.

Kako piše pomenuti medij, oni strahuju da bi knjiga mogla da "destabilizuje" monarhiju i da bi Hari mogao da uništi reputaciju budućeg kralja, svog oca Čarlsa.

Iako je kraljica Elizabeta trenutno na prestolu, princ Čarls je sledeći na redu i čini se da je porodica zabrinuta šta bi Hari mogao da kaže o svom ocu u predstojećoj knjizi.

FOTO: EPA/Depositphotos

 

Pisaće o Dajani?

Samo će vreme pokazati šta će tačno Hari otkriti u svojim memoarima i da li će se strahovi kraljevske porodice ostvariti ili ne. Ako je suditi prema ranijim izjavama, Hari se neće ustručavati da podeli svoju stranu priče.

Neki stručnjaci tvrde da će Hari opisati i period svog detinjstva sa fokuskom na tragičnu smrt njegove majke.

- Dobro informisani izvor rekao mi je da će se Harijevi memoari u velikoj meri fokusirati na smrt njegove majke princeze Dajane i koga on krivi za to - navela je Angela Levin, stručnjakinja za pitanja kraljevske porodice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)