KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RASIZAM? Nova bomba u kraljevskoj porodici - Moraće sve da otkrije!

Novosti online

23. 07. 2021. u 11:23

PRINC Hari mogao bi da otkrije ko je član kraljevske porodice koga su on i supruga Megan Markl optužili za rasizam, tvrdi stručnjak za pitanja kraljevske porodice.

КОГА СУ МЕГАН И ХАРИ ОПТУЖИЛИ ЗА РАСИЗАМ? Нова бомба у краљевској породици - Мораће све да открије!

Foto: EPA

Vojvoda od Saseksa trebalo bi da objavi memoare sledeće godine, a obećao je da će oni biti "tačan i potpuno istinit" izveštaj o njegovom životu.

Pokrivaće njegov život u javnosti, uključujući vreme u vojsci, brak i period nakon što je postao otac.

Hari je rekao da svoje memoare piše, ne kao princ kakav je rođen, već kao čovek kakav je postao.

- Tokom godina nosio sam mnogo kapa i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću, ispričavši vam svoju priču - uspone i padove, greške, naučene lekcije - moći da vam pomognem i pokažem da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - naveo je princ Hari u saopštenju.

- Šta Hari može da ponudi, osim puno obračuna sa medijima - pita se Ričard Kai, stručnjak za kraljevsku porodicu.

- Hari mora da bude spreman da otkrije sve eksplozivne "bombe istine" koje su Megan i on detonirali pod kraljevskom porodicom još u martu kada su dali intervju Opri Vinfri - dodao je Kai prenosi "Telgraf end Argus".

- Da li bi mogao da imenuje člana porodice koji je, prema rečima para, komentarisao boju kože njihovog tada nerođenog sina Arčija? Sigurno će morati da ponudi objašnjenje za ovu najsenzacionalniju tvrdnju.

Podsetimo, Hari i Megan su optužili neimenovanog člana porodice za rasizam, nagoveštavajući da je porodica bila ljubomorna na Megan, kao i da je ona želela da izvrši samoubistvo za vreme svoje prve trudnoće.

Kako pišu britanski mediji, Harijevi memoari izaći će krajem 2022. godine, a novac od prodaje biće doniran u dobrotvorne svrhe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)