13 PUTA SE SRELI PRE VENČANJA: Princeza Dajana u tajnim intervjuima otkrila sve detalje ugovorenog braka, priznala da je Čarls nije voleo

Novosti onlajn

16. 07. 2021. u 22:11

U TAJNIM intervjuima, koje je kraljevski biograf Endru Morton koristio za svoju knjigu "Dajana: Her True Story - In Her Own Words" Dajana je priznala kako je Čarlsa srela samo 13 puta pre nego što je zaprosio u februaru 1981. godine .

13 ПУТА СЕ СРЕЛИ ПРЕ ВЕНЧАЊА: Принцеза Дајана у тајним интервјуима открила све детаље уговореног брака, признала да је Чарлс није волео

FOTO: EPA/Depositphotos

Kako je otkriveno u transkriptima snimaka koje je Endru Morton koristio za svoju biografiju o Dajani, pokojna princeza svojevremeno je mislila kako je u trenutku kada je princ Čarls zaprosio samo reč o dobroj šali.

- Otišla sam u Vindzor i tamo stigla oko 17 sati. Ponudio me da sednem i rekao mi da sam mu jako nedostajala. Bio je poznat po tome da je jako netaktičan, pa me u idućem trenutku upitao: "Hoćeš li se udati za mene?" i potom je počeo da se smeje. Sećam se da sam pomislila kako je sve to šala, pa sam mu rekla da ću se udati i sama sam počela da se smejem - rekla je princeza Dajana.

Knjiga Endrua Mortona, čija je prva verzija objavljena 1992. godine, otkrila je kako se prosidba odigrala u dečjoj sobi dvorca Vindzor, kao i da Čarls nije klekao kada je postavio pitanje.

Govoreći na snimku, Dajana je potom otkrila kako se nakon toga ton razgovora promenio:   - - Postao je smrtno ozbiljan i pitao me da li sam svesna da ću jednog dana biti kraljica. Glas u meni je odzvanjao- neću možda biti kraljica, ali će preda mnom biti teška uloga.

Nakon što je rekla "OK" i pristala na udaju, Dajana je potom Čarlsu rekla: "Volim te jako", da bi joj on na to odgovorio: "Šta god ta ljubav značila."

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024