TRAGEDIJA U EGIPTU: Srušila se petospratnica, poginulo najmanje pet žena, spasioci izvlače preživele

Tanjug

26. 06. 2021. u 16:08

NAJMANjE pet žena poginulo je kada se srušila petospratna zgrada u egipatskom gradu Aleksandrija, saopštili su danas državni mediji.

ТРАГЕДИЈА У ЕГИПТУ: Срушила се петоспратница, погинуло најмање пет жена, спасиоци извлаче преживеле

Foto: Pixabay

U izveštaju "Al-Alrama" navodi se da je osim pet mrtvih, povređena je i žena (70), kada se srušila petospratnica u naselju Atarin u petak, javlja AP.

Spasioci su izvukli troje preživelih, koji su prebačeni u bolnice, a zasad nije poznato da li ima još ljudi među ruševinama.

Ne zna se ni razlog rušenja, ali AP dodaje da ovakve nesreće nisu neobične u Egiptu, gde je loša gradnja rasprostranjena u siromašnim kvartovima i ruralnim oblastima.

U aprilu, srušila se zgrada u Kairu, kada je stradalo najmanje 25 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)