PRINC ČARLS PRETI DA POSTANE KRALJ TIRANIN: Britanski stručnjaci zabrinuti za budućnost kraljevske porodice

Novosti onlajn

30. 05. 2021. u 13:08

- Princ Čarls može oštetiti monarhiju zbog svojih političkih stavova -, rekao je kraljevski stručnjak, dodajući da u njegovoj operaciji postoje elementi "kralja tiranina".

ПРИНЦ ЧАРЛС ПРЕТИ ДА ПОСТАНЕ КРАЉ ТИРАНИН: Британски стручњаци забринути за будућност краљевске породице

Foto: AP

Kraljevski stručnjak, Klav Irving, istakao je svoje strahove oko toga da Princ Čarks postane kralj, prenosi Express.

Dok je razgovarao sa Rovan Deanom,kraljevski stručnjak je istakao da je princ Čarls suviše politički nastrojen, za razliku od kraljice. On je stvorio "odjek", umesto da podstiče suprotstavljene stavove u svom krugu.

Ustanovljeno je da bi ovo moglo biti pogubno po monarhiju kada on postane kralj, jer javnost o njemu već zna previše.

- Pristalice princa Čarlsa da on zapravo modernizuje kraljevsku porodicu, a ne povratak.

Na pitanje kraljevskom stručnjaku kako ga doživljava kao povratak kraljevima prošlosti, on odgovara da je upravo transparentnost mač sa dve oštrice.

-Ako ste transparentni, i otkrivate stvari koje vam zapravo ne odgovaraju, onda to nije dobra ideja - , izjavio je Irving.

- Ako ste trasnaprentni, i otvoreno razgovarate o stvarima koje služe ideji monarhije, onda je to bolje. Mi već znamo mnogo više, nego što bi trebalo da znamo o Čarlsovom privatnom životu.

-Za njega prosto postoje nagoveštaji da bi mogao da bude kralj tiranin- izjavio je kraljevski stručnjak. Takođe, voli da se okružuje sociopatama. On ima tendenciju da sagradi neki sud, neku vrstu "eho komore", kako bi ojačao svoje stavove, i isključio bilo koju vrstu kompromisa. To je takođe autogratska tendencija, koja nije u skladu sa vremenom

Ustanovljeno je, takođe da princ od Velsa bio isuviše političan, za razliku od kraljice, koja je ostala uglavnom politički neutralna.

-On je uvek bio "ekološki osvešćen", pa za njega to ne predstavlja ništa novo. Ono što jeste novo je da se udružio sa političkim telima, jer zapravo, nikoga nije briga šta princ od Velsa misli o očuvanju klime. Time što se udružio sa Ujedinjenim nacijama,a ili Svetskim ekonomskim forumom, ili Gretom Tumberg, on automatski igra političku ulogu. Nije li to glavna pretnja monarhiji? - zaključio je gospodin Din.

Istakao je da princ Čarls ima pravo na svoje mišljenje o bilo kojoj temi, ali isto tako, da su poželjne privatne rasprave o tim stavovima. Smatra da nije dobra tema oglašavati njegove stavove, a da je, u isto vreme, znanje o temama o kojima raspravlja veoma oskudno.

-Bilo bi mnogo diskretnije za njega i mnogo više u skladu sa stanjem njegove majke i njegovom sopstvenom budućom ulogom naslednika ako bi ta mišljenja držao privatnim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri