SRĐAN JEREMIĆ: 16. maj dan za promene u Vukovaru i Trpinji

Novosti online

13. 05. 2021. u 11:29

KANDIDAT za zamenika župana Vukovarsko-sremske županije Srđan Jeremić danas je imao niz aktivnosti u predstavljanju svog i stranačkog izbornog programa za predstojeće lokalne izbore.

СРЂАН ЈЕРЕМИЋ: 16. мај дан за промене у Вуковару и Трпињи

Foto: SDSS

U popodnevnim satima u društvu Dušana Jeckova predsednika županijske organizacije SDSS VSŽ boravio je u Banovcima, naselju u opštini Nijemci. U razgovoru sa stranačkim aktivistima upoznat je sa mnogim problemima Srba u ovom mestu te istakao da su izbori prilika da SDSS osvajanjem jednog mesta u Opštinskom veću Nijemci krene u rešavanje upravo tih pitanja. Oslonac su i dosad imali u SDSS na lokalnoj razini, ali i na nivou Hrvatske. U obnovi lokalnog pravoslavnog hrama i drugih infrastrukturnih projekata, SDSS je pružao punu podršku meštanima što će nastaviti i u buduće.

Nakon Banovaca Srđan Jeremić učestvovao je i na edukativnom skupu u organizaciji Udruženja žena iz okoline Vukovara.

Srđan Jeremić kandidat za dožupana je istakao:

- Moramo da svi izađemo na izbore 16. maja kako bi smo kroz izbor kandidata SDSS-a stvorili bazu koja će biti osnov za dalje rešavanje problema srpske zajednice. Celu kampanju ističem, a ponoviću i večeras prioriteti ostaju Vukovar i Trpinja. Ove dve opštine su od najvećeg značaja za jedinstvenu srpsku politiku u Vukovarsko-sremskoj županiji. Ne smemo rasipati glasove SDSS, jer smo mi jedina opcija kod Srba koja može izneti promene.

Srđan Jeremić tokom večeri obratio se i na instruktivnom sastanku stranačnim aktivistima kako bi svi zajedno podržali kandidaturu SDSS-ova Miloša Miodragovića, za načelnika opštine Trpinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)