TOTALNI RASPAD HRVATSKOG ONLAJN SISTEMA: Preko platforme “CIJEPISE” od 160.000 prijavljenih pozvano svega 5.358 građana!

Novosti online

24. 04. 2021. u 17:47

MINISTARSTVO zdravlja Hrvatske potvrdilo je Indeksu (Index.hr) da je platformu “Cijepise” koristilo tek nekoliko županija i da je s nje od 160.000 prijavljenih pozvano ukupno 5358 ljudi.

ТОТАЛНИ РАСПАД ХРВАТСКОГ ОНЛАЈН СИСТЕМА: Преко платформе “ЦИЈЕПИСЕ” од 160.000 пријављених позвано свега 5.358 грађана!

Foto: S.M.

Jedine županije koje su ikada upotrebile platformu “Cijepise” su Grad Zagreb, Varaždinska županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Brodsko-posavska županija i Splitsko-dalmatinska županija.

Moguće je da je vakcinisano još ljudi koji su se prijavili i porodičnim lekarima i na platformu “Cijepise”, ali Ministarstvo zdravstva potvrdilo je Indeksu da su Grad Zagreb i četiri navedene županije putem “Cijepise” na cijepljenje pozvali samo 5.358 ljudi.

Kako su potvrdili iz Ministarstva, pozivi su dosad samo korišteni za popunjavanje mjesta koja su ostala upražnjena zbog odbijanja poziva koje su uputili obiteljski liječnici.

To potvrđuje slom sistema "Cijepise", koji je predstavljan kao efikasan način prijave za vakcinaciju, a građane neprestano pozivaju da se na njega prijavljuju.

Grad Zagreb potpuno je prekinuo vakcinaciju preko platforme i do daljnjeg ne planiraju da je nastave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a