UŽAS U SEMIZOVCU: Taksista (25) odvezao stranku u vikendicu, pa je brutalno silovao i prebio

Novosti online

19. 04. 2021. u 18:29

TUŽILAŠTVU Kantona Sarajevo predat je osumnjičeni taksista M.O. koji je sinoć uhapšen nakon prijave devojke da ju je tukao i silovao u vikendici u Semizovcu.

УЖАС У СЕМИЗОВЦУ: Таксиста (25) одвезао странку у викендицу, па је брутално силовао и пребио

Ilustracija

- Biće zadržan 24 sata i u zakonskom roku će biti ispitan. Nakon toga će postupajući tužilac odlučiti o daljim merama – rekla je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Inače, kriminalistički inspektori i policajci Policijske uprave Centar MUP-a Kantona Sarajevo rasvetlili su juče slučaj silovanja koje je oko 8 časova prijavila devojka iz Sarajeva.

Naime, devojka je policajcima ispričala detalje šokantnog događaja gde je rekla da ju je u jednoj vikendici na području Semizovca napastvovao 25-godišnji taksista. Takođe, devojka je imala vidne povrede po telu te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Žrtva je noć ranije bila sa prijateljicama, a taksi su pozvale u naselju Koševsko Brdo.

Pripadnici PU Centar su imali indicije o kome se radi te su vrlo brzo pronašli taksistu i uhapsili ga. Nakon silovanja taksista je prema navodima prijave dovezao devojku na područje Opštine Centar. Ona se posle toga obratila lekarima, a potom i policiji.

Saslušano je i nekoliko svedoka koji su potvrdili navode iz prijave.

 (Avaz.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)