URNEBESAN ODGOVOR BAKA MAŠE NASMEJAO REGION: Evo šta ona misli da li deca treba da slušaju nastavu onlajn ili da idu u školu

Novosti online

13. 04. 2021. u 12:06

SLUŠANJE nastave onlajn širom regiona, ali i sveta više nije novina za đake. Veliki broj njih trudi se da gradivo savlada od kuće, putem televizijskih kanala, Gugl učionica i Vajbera i čini se da su se na nove okolnosti navikli kako učenici, tako i učitelji i nastavnici.

УРНЕБЕСАН ОДГОВОР БАКА МАШЕ НАСМЕЈАО РЕГИОН: Ево шта она мисли да ли деца треба да слушају наставу онлајн или да иду у школу

Foto: Printskrin

Međutim, povratak u školske klupe pitanje je koje se otvara na svakoj sednici Kriznog štaba.

Ipak, odluke koje donose stručnjaci valja proveriti i iskritikovati, pa je tako reporterka hrvatskog "RTL-a" odlučila da izađe na ulice Zagreba i proveri šta građani misle da je najbolje za decu kada je u pitanju onlajn školovanje u vreme pandemije.

Zaustavila je baka Mašu, voljnu da učestvuje u anketi i da svoj sud o temi, a njen odgovor brzo je postao viralan na društvenim mrežama, zbog urnebesne, pomalo morbidne konstatacije.

"Pa", započela je baka i napravila kratku pauzu, "najbolje bi bilo da se nisu ni rodili", zaključila je sagledavajući situaciju sa korona virusom, a njen odgovor dobro je nasmejao korisnike društvenih mreža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

raca

14.04.2021. 07:08

Pa u pravu je , jer kakvi su , kako uče i šta uče niti išta znaju, nikoga ne slušaju , kultura i vaspitanje nula , bitan internet a ostalo snaćiće se.