PRATILI TAMARU ZVICER? Policiji bilo sumnjivo kretanje škaljaraca - Detalji hapšenja na Jahorini

E. N.

11. 02. 2021. u 11:32

TROJICA navodnih pripadnika Škaljarskog klana koji su uhapšeni na Jahorini zatečeni su u dva različita vozila i sumnja se da su čekali nečiji dolazak.

ПРАТИЛИ ТАМАРУ ЗВИЦЕР? Полицији било сумњиво кретање шкаљараца - Детаљи хапшења на Јахорини

Ognjen Matavulj

Kako saznaju "Novosti", policiji je bilo sumnjivo njihovo kretanje zbog čega su i kontrolisani. Izvršenim proverama utvrđeno je da se radi o bezbednosno interesantim osobama. Za Kršićem je Interpol Nemačka ranije raspisao dve poternice, kao i Interpol Srbija zbog razbojništva, ali su sve tri u međuvremenu obustavljene.

-  Jedan je zatečen u automobilu "golf 5", dok su druga dvojica bili u vozilu "golf 7". Ubrzo je utvrđeno da su odseli u apartmanima na Jahorini, koji je juče pretresen - kaže izvor blizak istrazi.

Istražioci otkrivaju da se na Jahorini trenutno nalazi i Tamara Zvicer, supruga navodnog vođe Kavačkog klana Radoja Zvicera. Upravo zbog toga u policiji sumnjaju da su se trojica osumnjičenih pripremali za izvršenje krivičnog dela.

- Verujemo da su namenski bili na Jahorini. Sumnja se da je meta njihove opservacije bila Tamara Zvicer i očigledno je da su čekali nekog da li je njenog supruga ili neku osobu blisku suparničkom klanu - tvrdi izvor iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)