MASAKR U HRVATSKOJ: Ulice preplavljene specijalcima sa dugim cevima! (VIDEO)

ŠIBENIK i Vodice blokirani su nakon pucnjave u kojoj je ubijeno troje muškaraca i jedna žena. Jake policijske snage raspoređene su po celom gradu, građani su zaprepašćeni, a tek će istraga pokazati koji su bili motivi neverovatnog zločina. Jedino se zna da su ubica i ubijeni bili na neki način povezani.

МАСАКР У ХРВАТСКОЈ: Улице преплављене специјалцима са дугим цевима! (ВИДЕО)

Foto AP

Policija je danas oko 13 časova dobila prvu informaciju da je došlo du pucnjave u Vodicama, a nedugo zatim je u Šibeniku, nedaleko jedne fabrike, pronađemo još tri mrtva tela.

Na licu mesta policajci su pored puta u Vodicama našli mrtvog muškarca i izrešetan luksuzni Mercedes. Ubrzo su stigle nove dojave o pucnjavi, a prema prvim informacijama ubijen je Tedi Slamić, čiji je otac Joso poznati šibenski preduzetnik.

Kalašnjikov

UBICA je kalašnjikovim ubio i muža stečajne upraviteljice Marija Daneka i čoveka koji je trebao da nakon stečajnog postupka dobije industrijsku halu.

Navodno je među žrtvama i Radojka Danek, šibenska gradska većnica koja je vodila i stečajni postupak u brojim preduzećima, a sumnja se da je na sve njih pucao Branko Kolopar. Reč je o vlasniku propale firme ”Matkol”, a Koloper je u Šibeniku imao niz pekara. Ostavio je i dugove, a prijatelji ubijenog Tedija Slamića tvrde da je i njemu dugovao velike pare.

Jake policijske snage raspoređene su po celom gradu, građani su zaprepašteni, a tek će istraga pokazati koji su bili motivi neverovatnog zločina. Jedino se zna da su ubica i ubijeni bili na neki način povezani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a