JEO BUREK USRED POLICIJSKOG ČASA: Dobio paprenu kazna, a onda se oglasila i buregdžinica (FOTO)

Novosti online

21. 11. 2020. u 13:54

JEDNA buregdžinica u Ljubljani obećala je da će dostavljaču hrane, kažnjenom jer je u vreme epidemije jeo na javnom prostoru, pokriti kaznu ako se dokaže da je jeo njihov popularni burek sa sirom.

ЈЕО БУРЕК УСРЕД ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА: Добио папрену казна, а онда се огласила и бурегџиница (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Burek Olimpija

- Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošle nedelje u Ljubljani platio kaznu zbog jela na stepeništu ispred Franjevačke crkve. Nameravamo da ga pitamo gde je kupio burek. Ako ga je kupio kod nas, pomoći ćemo mu sa plaćanjem kazne - objavila je buregdžinica na Fejsbuku.

Slučaj dostavljača hrane koji je kažnjen 400 evra jer je u vreme policijskog časa u centru Ljubljane, na pauzi seo i skinuo masku da bi na brzinu doručkovao, prerastao je u društveni događaj, ali i pravi politički teatar nakon što je slika tog prizora postala viralna na društvenim mrežama.

O ovom slučaju se raspravljalo i u parlamentu.

Opozicija je spomenuti slučaj uzela kao ilustraciju tvrdnji da su neke preduzete mere protiv koronavirusa apsurdne i preterane, a policija tvrdi kako je kažnjavanje bilo zakonski opravdano jer prekršilac nije nosio masku na otvorenom javnom prostoru, kako je propisano.

(Jutarnji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024