SREDNJOŠKOLCI PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Odluka doneta zbog javnog prevoza, sarajevski Krizni štab najavio još strožije mere

Novosti online

22. 10. 2020. u 00:25

SARAJEVSKI srednjoškolci će od 23. do 31. oktobra pohađati onlajn nastavu, a ovakvu odluku doneo je Krizni štab Kantona Sarajevo.

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ: Одлука донета због јавног превоза, сарајевски Кризни штаб најавио још строжије мере

Foto D. Milovanović

Sarajevski srednjoškolci će od 23. do 31. oktobra pohađati onlajn nastavu, a ovakvu odluku doneo je Krizni štab Kantona Sarajevo.

Kako je rekao Kemal Beganović iz kantonalnog Kriznog štaba, odluka je donesena iz razloga što veći broj srednjoškolaca koristi javni prevoz gde postoji rizik zaraze od virusa korona.

Napomenuo je da će se postojeće mere protiv pandemije virusa korona striktnije provoditi, a to se pre svega odnosi na maksimalan broj ljudi koji mogu prisustvovati na otvorenim i zatvorenim prostorima.

Predsednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Saudin Sivro je poručio da su škole poslednje koje treba zatvarati zbog povećanog broja zaraženih virusom.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)